Dränering Östergötland

RING OSS -

Om oss

VI arbetar även med markstensläggning

Vi är ett mångsidigt företag som arbetar med allt från dräneringsentreprenader till markstensläggning, poolgrävning, infiltrationsbäddar, vi installerar vatten och avlopp, vi kan schakta jord, planera er tomt och fälla träd. Kort sagt arbetar vi med allt som har med mark, bygg, dränäering, grundarbete. renovering och tillbyggnader. I hela Östergötland, i städer som Söderköping, Linköping, Norrköping, Skärblacka, Kimstad, Finspång och Svärtinge.

Erbjuder dränerings- och markarbete

Vi har kompetensen för dränering, schaktning, markstensläggning och har de grävmaskiner som krävs för det slags arbete. Vi har lastbilar för transport av schaktningsmaterial. Därför kan vi erbjuda tjänster av hög kvalitet. Våra tjänster erbjuder vi som underleverantör till andra byggentreprenörer och kan utföra arbete med trädgårdar, parker och liknande tjänster för privatkunder.

Företaget grundat av far och son

Vi erbjuder byggnationer, marktjänster, och tar även in hantverkare med kompetens inom VVS. montörer, elektriker, murare och plattsättare. Vi tar emot både stor och små byggprojekt och ger stor service till våra kunder. När du som är vår kund, är nöjd, då är vi också nöjda.

Kontakta oss för dränering i Östergötland! Vi garanterar att du blir nöjd.

Addictive Media


Frösundaviks alle 15
169 03 Solna

[javascript protected email address]

559202-3963


Dränering

Markstensläggning


logo-image

Om Oss

Vi utför mark och byggarbeten för både entreprenadföretag och privatkunder.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Addictive Media

Org nr: 559202-3963
Frösundaviks alle 15
169 03 Solna
Tel:

Hitta hit